Панорамна площадка Галата, Варна

Ако ви предстои да посетите Варна за няколко дни или просто минавате оттам след почивка на Златни пясъци, Св.Константин и Елена или просто някъде във Варненския регион, непременно трябва да посетите този сайт. Обичаната от много граждани панорамна площадка Галата се намира на около 2 км от центъра на града. Това е едно от малкото места, където можете да се насладите не само на красотата на самия град, простиращ се от квартал „Почивка“ на изток и равнинните земи на запад.

панорамна гледка към Галата Варна рент а кар
Панорамна гледка към Галата

Това е едно от най-предпочитаните места за срещи и убиване на време, най-вече поради голямата му достъпност, тъй като се намира в непосредствена близост до главния път към квартал „Галата“. Паркингът е широк и може да побере много лични автомобили и автомобили под наем от Варна, а също така предоставя гледка, на която може да се насладите и от вътрешността на рент-а-кар. Тя е отворена за посетители 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и разполага с пейки и бинокли за подобряване на преживяването от наблюдението, а оградата често се използва от двойки, които си връчват ключалки, символизиращи тяхната любов.

Ако желаете да посетите Варна и да видите това величествено място сами, можете да наемете кола под наем от летище Варна, центъра на Варна, Златни пясъци, църквата Св. Константин и Елена, Слънчев ден и в района на Варна.

© Myrentacarbg.com all rights reserved 2022
This site uses cookies. By continuing to browse you accept their use. Further Information